Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Accessoires

Pashouders en andere accessoiresOf u nu een beurs, congres of festival organiseert (of juist bezoekt): voor ieder evenement vindt u bij LionCards de juiste accessoires om uw pas ten alle tijden makkelijk en veilig bij de hand te hebben. Of het nu gaat om pashouders, clips, jojo's of lanyards en keycords: de ene is nog handiger dan de andere.

Altijd de toegangspas paraatNooit meer vergeten, nooit meer rondslingeren…. Voor bedrijven zijn pashouders met jojo de ideale oplossing. Medewerkers bergen de pas veilig op in een houder met een jojo en een broekclip, zodat zij hem altijd zichtbaar bij zich dragen en minder snel kwijtraken. Scheelt dat even tijd. 

Uittrekbare jojo'sDe uittrekbare nylon jojo's bieden een groot gemak. De pashouder kan gewoon aan de broek blijven als uw medewerker een toegangspunt passeert. Door het uittrekbare nylon koord kan de pas makkelijk langs de scanner worden gehaald. Desgewenst leveren we de jojo's met een extra lang koord – voor nog meer gemak. Handig voor bijvoorbeeld hoog bevestigde toegangscontroles in zorginstellingen, speelplaatsen of onderwijsinstanties.

ClipsLionCards heeft ook pashouders in de vorm van clips, voorzien van een speld of zelfklevende magneet. Die zijn ideaal om de pas aan uw kleding te bevestigen. Handig voor pasjes met de naam van uw gasten, medewerkers of bezoekers bij beurzen en congressen. Een badgehouder met clip is al verkrijgbaar vanaf 41 cent per stuk. 

Lanyards en keycordsErg populair zijn op dit moment ook lanyards en keycords, waarbij de pas met pashouder gewoon om de nek wordt gedragen. We leveren ze in verschillende kleuren, passend bij uw bedrijf en huisstijl. Ze zijn al beschikbaar vanaf 57 cent per stuk.

Bescherming tegen skimmersIn deze tijd – waarin we steeds meer gebruikmaken van passen die contactloos bruikbaar zijn – zoekt u uiteraard een manier om bedrijfspassen of toegangspassen te beschermen tegen kwaadwillenden. Bijvoorbeeld skimmers. Denk dan eens aan onze cardetui's met speciale RFID-protectie. Zo blijft de data op uw bankpas, OV-chipcard of andere kaart veilig beschermd.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen, leuke winacties en inspirerende blogartikelen.

Inschrijven nieuwsbrief