Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Blanco passen

Blanco pasjes? Natuurlijk LionCardsBent u op zoek naar witte blanco pasjes, bijvoorbeeld omdat u zelf voor bedrukking zorgt? Dat is uiteraard geen probleem bij LionCards. In ons uitgebreide assortiment vindt u blanco pasjes mét en zonder RFID Mifare-tag. Stop met zoeken en start met vinden.

Glanzend, handzaam, voordeligBij LionCards bestelt u duurzame witte pasjes van hoogwaardig pvc al vanaf 50 cent per stuk bij een afname van 50 kaarten. We leveren ze bovendien al na één werkdag. Al onze plastic pasjes zijn dubbelzijdig glansgelamineerd, wat fungeert als een mooie beschermfolie. De kaarten met afgeronde hoeken hebben een bankpasformaat van 85,6 x 54 mm en hebben een dikte van 0,76 mm. Zo passen ze niet alleen makkelijk in uw portemonnee, maar ook in de standaardmaat pashouders.

Contactloze kaarttag gaat langer meeBent u op zoek naar blanco pasjes met een contactloze informatiedrager? Denk dan eens aan onze pasjes met een RFID-tag. Ook daarvoor bent u bij LionCards aan het juiste adres. Doordat de RFID-techniek contactloos werkt en de kaartlezer dus niet aangeraakt wordt, is de pas minder gevoelig voor slijtage en verkleint u de kans op storingen. De contactloze toepassing wordt tegenwoordig veel gebruikt voor bankpassen en bijvoorbeeld de OV-chipcard.

Blanco Mifare-passenZo’n slimme en duurzame kaart is natuurlijk ook beschikbaar voor uw bedrijf. Voor nog geen 802 euro koopt u bij ons al 500 blanco RFID Mifare 1K-pasjes. Bestelt u er meer, dan worden ze nog voordeliger! De levertijd is ongeveer 15 werkdagen. Heeft u meer haast? Geef dan even een brul. 

Blanco pasjes bestellenDoordat de blanco pasjes achteraf inprintbaar zijn, kunt u ze ook op een later moment laten bedrukken. Heeft u vragen, specifieke wensen of een verzoek? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers hebben dankzij jarenlange ervaring voor iedere uitdaging een oplossing.    

Copyright © Lioncards 2014 - 2018

Algemene Voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Colofon

Realisatie door Pixel Creation