Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Eco friendly cards

Een beter milieu begint bij jezelf.

Eco friendly cards

Een beter milieu begint bij jezelf. Ook als het gaat om toegangspassen voor uw bedrijf, promotiekaarten, giftcards of passen met barcodes en magneetstrips. Daarom is het goed om te weten dat u als milieubewuste klant bij LionCards ook terecht kunt voor milieuvriendelijke passen. Deze zijn niet gemaakt van kunststof maar van duurzame materialen zoals eco paper, hout en karton. Want van minder plastic gebruik wordt iedereen blij!

Eco friendly cards van eco paperHet mooie van eco paper passen is dat ze dezelfde look and feel hebben als passen van plastic. Ze worden gemaakt van dubbelzijdig gecoat karton. Deze variant van de eco friendly pas heeft dezelfde dikte en afmetingen als de pvc cards in ons assortiment. Maar dan met een ‘groen randje’, want volledig biologisch afbreekbaar.

Eco friendly cards van hout Als u op zoek bent naar exclusieve passen die anders én goed voor het milieu zijn dan bent u bij LionCards ook aan het juiste adres. Met onze houten visitekaartjes bijvoorbeeld maakt u écht een statement. U steekt er mee boven het maaiveld uit en u laat zien dat het ook anders kan. Zonder plastic maar met flair en een duurzame uitstraling.

Eco friendly cards met chalk coating Dat er meer mogelijkheden onder de zon zijn om mooie, milieuvriendelijke passen te maken bewijzen de eco friendly cards met een afwerking op basis van 60% kalk en 40% HDPE. Dat laatste is een kunststof die heel goed biologisch afbreekbaar en geschikt voor hergebruik is.  Chalk cards voelen aan als plastic en zijn net zo goed bedrukbaar als papier. Het beste van twee werelden dus.

Eco friendly cards met vezels of pulp Groen, groener, groenst. Eco friendly passen uit ons Recycle cards assortiment worden gemaakt van (deels) hergebruikte materialen. De kartonnen recycle cards zijn er in twee varianten. De ene soort is gemaakt van papierpulp, een bijproduct uit de papierindustrie. De andere soort is voor 60% gemaakt van vezels uit oud papier. Beide soorten zijn volledig biologisch afbreekbaar.

 

 

Vragen?

Heb je een vraag over plastic passen? Wij helpen je graag verder. Stuur een e-mail naar info@lioncards.nl of bel ons:

026 202 01 11


Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen, leuke winacties en inspirerende blogartikelen.

Inschrijven nieuwsbrief