Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Houten Visitekaart

Houten visitekaartjes: wie houdt er niet van? Een onderscheidende indruk van een visitekaartje zit hem niet alleen in de juiste vormgeving… Opvallen kan ook door te kiezen voor een uniek materiaal. LionCards biedt u de mogelijkheid om houten visitekaartjes te laten drukken in onze moderne offset drukkerij. Met dit natuurlijke materiaal creëert u bijzondere visitekaartjes die klanten niet zomaar weggooien of vergeten.

Helemaal eco proof met houten visitekaartjes Bent u binnen uw bedrijf veel bezig met bewust en verantwoord ondernemen? Geef uw bedrijf of instelling dan een natuurlijke, ecologische uitstraling met houten visitekaartjes. Die hebben ronde hoeken, de afmetingen van een creditcard en zijn 0,76 mm dik. Ze kunnen enkelzijdig of dubbelzijdig worden bedrukt. Fullcolour of met extra wit als kleur, precies wat uw wensen zijn.

Samen een boom opzetten Niet alleen de uitstraling van de houten visitekaartjes is natuurlijk, ook de gebruikte materialen zijn zeer milieuvriendelijk. LionCards gebruikt namelijk alleen gerecycled hout. Bij houten visitekaartjes is het wel verstandig om samen met LionCards te kijken naar de kleuren en vormgeving. Voor het optimale eindresultaat moeten die goed worden afgestemd op de houtkleur, zodat uw boodschap het beste tot zijn recht komt. Onze grafische vormgevers zetten graag een boom met u op over het perfecte ontwerp.

Wel duurzaam, niet duur Met houten visitekaartjes beschikt u over een unieke en onderscheidende introductie bij nieuwe relaties of contacten. Toch zijn de kaartjes nog steeds goed betaalbaar. LionCards garandeert u op dat gebied niet alleen de hoogste kwaliteit, maar ook de scherpste prijs. U heeft al 50 enkelzijdig bedrukte houten visitekaartjes voor 55 euro. De levertijd bedraagt standaard vijf werkdagen. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen, leuke winacties en inspirerende blogartikelen.

Inschrijven nieuwsbrief