Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

ID Photo passen

Op het moment dat gezichtsherkenning belangrijk is, zijn de ID photopassen van LionCards precies wat u nodig heeft. Deze plastic passen lenen zich uitstekend als ledenpas, bedrijfspas of toegangspas voor evenementen of beurzen. Denk aan (sport)clubs of verenigingen, of als perskaart voor journalisten van een krant, omroep of website. Ook in de beveiligingsbranche of particuliere (bedrijfs)recherche wekt een ID met foto meer vertrouwen bij de persoon aan wie de pas wordt getoond.   

 

Het belang van gezichtsherkenning Het toevoegen van een foto van de pashouder is bijvoorbeeld binnen zorginstellingen of extra beveiligde bedrijven zeer waardevol en functioneel. Zo kan een portier of toegangscontroleur er dankzij gezichtsherkenning voor zorgen dat onbevoegden met een rondslingerende of verloren toegangspas niet op plekken komen waar ze niet horen. Wel zo veilig en eenvoudig.   

Een uitvoering voor elk budget Onze ID photopassen zijn er in verschillende uitvoeringen. We bieden ze in enkelzijdige digitaal bedrukte uitvoering tegen een erg budgetvriendelijke prijs. Eenmalig rekenen we tien euro opstartkosten, waarna u al een gepersonaliseerde ID pas heeft voor 2,95 euro per stuk. LionCards biedt ze ook als dubbelzijdig bedrukte variant, uiteraard in de hoogste kwaliteit en met 100% tevredenheidsgarantie. Dubbelzijdig zijn ze per druk al verkrijgbaar voor 3,95 euro, exclusief tien euro opstartkosten.

Puntgave kwaliteit Het drukwerk van een ledenpas, bedrijfspas of toegangspas is uiteraard van puntgave kwaliteit, want de foto moet duidelijk herkenbaar zijn. Wilt u dat de photopas extra lang meegaat? Kies dan voor onze excellent variant, dan komen uw foto en personalisatie onder een folie laag. Bij deze uitvoering rekenen wij eenmalig 150 euro opstartkosten en bedraagt de minimale oplage 20 stuks. LionCards levert ze al binnen drie werkdagen.

Perfect in en voor de portemonnee Bij LionCards zijn we graag flexibel. Dat merkt u bijvoorbeeld bij onze ID photopassen. U kunt ze zelfs per stuk bestellen en ook dan blijft de kwaliteit buitengewoon hoog. Iedere ledenpas of andere pas wordt gedrukt op bankpasformaat (85,6 x 55mm) met ronde hoeken. Zo passen ze perfect in de portemonnee. Desgewenst hebben we er natuurlijk ook handige en voordelige accessoires bij.

Copyright © Lioncards 2014 - 2018

Algemene Voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Colofon

Realisatie door Pixel Creation