Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Kalenderkaart

Kalenderkaart als giveaway Hoe waardevol zou het zijn als uw klant elke keer wanneer de portemonnee wordt geopend even aan u denkt? Of wanneer een plastic kaart met uw logo en websiteadres steevast naast het computerscherm van uw relatie ligt? Met de kalenderkaarten van LionCards heeft u een handige en leuke giveaway.

 


Niet gevonden wat je zocht?

Wij leveren ook plastic passen/kaarten op maat!


Contact

Hulp nodig bij het ontwerp?

Heb je hulp nodig bij het maken van een ontwerp?


Opmaak nodig?

Het hele jaar uitdelen. De mogelijkheden van de kalenderkaart zijn haast eindeloos. We kunnen er natuurlijk de jaarkalender op printen, zodat de ontvanger altijd de juiste dagen en weeknummers paraat hebt. Of we voorzien hem van de komende schoolvakanties en feestdagen. Met een kalenderkaart heeft u een leuke attentie om uit te delen aan uw klanten, bijvoorbeeld op een beurs of congres. Zo blijft u constant in beeld. Letterlijk. 

Plastic kaarten laten drukken voor bijzondere dagen Heeft u ook al eens gedacht aan een speciale kalenderkaart als heel Nederland weer oranje kleurt? Bijvoorbeeld bij een EK, WK of tijdens Koningsdag? LionCards kan onder andere uw plastic kaarten met een speelschema drukken, inclusief logo en websiteadres. Maar misschien heeft u zelf wel een veel creatiever en verrassender idee. Aarzel niet en vraag het ons, want wij deinzen voor geen enkel verzoek terug. Voor alle bijzondere dagen en momenten drukken wij passende plastic kaarten.

Passen die perfect in portemonnee passen 

Plastic kaarten laten drukken met een kalender? Voor de prijs hoeft u het niet te laten. U heeft al 250 kalenderkaarten om uw klant of relatie mee te verrassen vanaf 99 euro, met een levertijd van acht dagen. Tegen een kleine meerprijs zelfs al binnen drie werkdagen.

Onze kalenderkaarten zijn dubbelzijdig glans gelamineerd en voorzien van ronde hoeken. De plastic passen worden door ons offset en full colour bedrukt, waardoor de kwaliteit heel lang mooi en perfect leesbaar blijft. Door het handige bankpasformaat (85,6 x 54 mm) passen ze perfect in de portemonnee. 

Copyright © Lioncards 2014 - 2018

Algemene Voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Colofon

Realisatie door Pixel Creation