Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Keyfobs

Nieuw product wat we gaan aanbieden

Keyfobs

Keyfobs in plaats van PVC-pas Er zijn allerlei mogelijkheden om klanten of werknemers toegang te verlenen; denk aan een magneetpas, barcode of rfid card. Ze zijn allemaal handig, maar kan het nog handiger? Ja! Met een keyfob. Een keyfob is een sleutelhanger, gaat dus aan de bos en wordt niet snel vergeten of kwijtgeraakt.

Sportschool Sportscholen maken al redelijk vaak gebruik van een keyfob. Het is een handige, kleine, tool die werknemers en leden makkelijk toegang verleent. Ondanks het kleinere formaat, biedt een keyfob dezelfde veiligheid en leesbaarheid als een grotere plastic pas. Bent u een sportschoolhouder? Denk dan ook aan andere voordelen; zo kunt u door gebruik van de keyfobs bijvoorbeeld de ledenparticipatie eenvoudig in de gaten houden.

Sesam open u Hoe een keyfob in zijn werk gaat? Een keyfob is, net als een pas, een scansysteem. De sleutelhanger wordt voor de lezer gehouden en daarmee opent de deur. Veilig, snel en fijn voor de gebruiker want een keyfob heb je altijd bij de hand.

Snelle toegang Bij ons hoeft u niet heel lang te wachten tot u keyfobs uit kunt delen. Dus wacht niet en maak het uzelf en uw klanten makkelijker met een keyfob! Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vragen?

Heb je een vraag over plastic passen? Wij helpen je graag verder. Stuur een e-mail naar info@lioncards.nl of bel ons:

026 202 01 11


Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen, leuke winacties en inspirerende blogartikelen.

Inschrijven nieuwsbrief