Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Luxe visitekaartjes

Een pasje is een pasje. Niks fancy’s aan. Het is typisch zo’n product dat je in je portemonnee steekt en waar je verder niet naar omkijkt. Toch denken wij daar bij LionCards anders over. Want met een luxe pas met hot foil krijgt uw pas een hele andere, luxe uiterlijk. Een uiterlijk dat past bij de uitstraling van uw bedrijf. Ideaal voor een pas waar u écht mee voor de dag wilt komen.

Hot foil is een speciale coating techniek. Met warmte wordt een dunne laag folie op een pas aangebracht. De folie wordt vooral gebruikt bij mat gelamineerde pvc passen. Dat geeft het mooiste effect. U kunt bij ons kiezen uit vijf kleuren hot foil om uw pas een persoonlijk tintje mee te geven: goud, zilver, blauw, oranje en rood.

Dankzij de hot foil coating krijgen uw kaartjes een luxueuze en exclusieve uitstraling die meteen in het oog springt bij uw klanten. Maar luxe passen met hot foil zien er niet alleen mooi uit. Ze blijven dankzij dat extra laagje bescherming ook nog eens langer mooi in uw tas of portemonnee. Zo hebt u er extra lang plezier van.

Lioncards is de absolute specialist in Nederland als het gaat om pvc pasjes op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat nodig is om PVC pasjes te drukken. En welke mogelijkheden dit prachtige plastic kaartje van bankpasformaat allemaal te bieden heeft. Onze luxe passen met hot foil zijn daar een mooi voorbeeld van. U bestelt ze eenvoudig via onze website.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen, leuke winacties en inspirerende blogartikelen.

Inschrijven nieuwsbrief