Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Magneetstrip

Als bedrijf wilt u klanten aan u binden. Bijvoorbeeld met een spaarsysteem, loyaliteitsprogramma of rittenkaart. Herkenbare plastic passen helpen daarbij. Of u er nu een tegoed op wilt plaatsen of medewerkers en bezoekers bepaalde toegangsrechten wilt geven… met de plastic passen met magneetstrip van Lioncards is vrijwel alles mogelijk.

Klanten binden als nooit te voren Misschien heeft u een zonnestudio of sportschool waar klanten korting krijgen als ze een jaarabonnement of tienrittenkaart kopen. Of een hotel waar mensen met pasjes de kamerdeuren kunnen openen. Met een magneetstrip krijgt elke pas de juiste data, die automatisch wordt gelezen door een scanner of toegangspoort. Onze plastic passen met magneetstrip kunnen we ook voorzien van een unieke nummering: handig voor verenigingen of clubs waar ieder lid een eigen nummer heeft. En ook het toevoegen van een extra barcode is voor ons een fluitje van een cent.

Veilige HiCo-techniek Omdat we bij LionCards altijd en alleen voor het grootste gemak en de hoogste kwaliteit gaan, werken we uitsluitend met de zogenaamde HiCo-techniek. Door de HiCo-magneetstrip kunt u elke pas de juiste data meegeven. HiCo staat voor High Coercivity en werkt met een zwarte strip van 4000 oersted. Die waarden staan voor de opslagmethode en de gevoeligheid voor magnetische velden. In tegenstelling tot LoCo (Low Coercivity), herkenbaar aan een bruine strip, zijn onze HiCo-magneetstrips relatief ongevoelig voor magnetische velden. De data op de pas blijft daardoor goed beschermd.

Kwaliteit van een bankpas Natuurlijk wilt u niet alleen een plastic pas met magneetstrip die functioneel en praktisch is, hij moet er ook prachtig uitzien en passen bij uw huisstijl. LionCards werkt daarom met ervaren vormgevers en de beste full colour 4+4 cmyk offset druktechniek. De plastic passen hebben ronde hoeken, hoogglans beschermfolie en zijn qua kwaliteit vergelijkbaar met een bankpas. En ook niet onbelangrijk: u ontvangt ze snel en voordelig. Zelfs bij een kleine afname van 250 stuks kosten een plastic pas met magneetstrip meestal nog geen euro per stuk.

Handzame accessoires bij handige passen En tenslotte een handige tip: wilt u de pas niet alleen tegen magnetische velden, maar ook tegen kwaadwillenden, zoals bijvoorbeeld skimmers beschermen? Denk dan eens aan onze speciale pashouders om de pas veilig in op te bergen en de waardedrager goed te beschermen.    

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen, leuke winacties en inspirerende blogartikelen.

Inschrijven nieuwsbrief