Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Metallic Look

Pasjes bedrukken met metallic look Als uw pas of visitekaartje niet alleen functioneel moet zijn, maar vooral ook een spetterende uitstraling moet geven dan heeft LionCards iets bijzonders: de plastic pas met metallic look. Creëer een 'wow'-reactie bij uw klant en fraaie pasjes bedrukken in bijvoorbeeld een zilveren of gouden metallic look.

Wow! De metallic look geeft uw visitekaartje een luxe uitstraling, maar kan ook juist heel hip of industrieel worden vormgegeven. Één ding is zeker: uw kaart zal opvallen en onderscheidt zich zonder twijfel van die van uw concurrenten. Door te kiezen voor een metallic look wordt uw attentiewaarde sterk verhoogd en is uw visitekaartje voor de ontvanger simpelweg te mooi om weg te gooien!

We draaien onze poot er niet voor om Als we bij LionCards pasjes bedrukken, trekken we alle registers open. We gebruiken bijvoorbeeld een hoogwaardige zeefdruk-techniek en verwerken daarmee het zilver of goud in de pas of kaart. Of misschien lijkt het u iets om uw logo of afbeelding als uitsparing te snijden in een plastic kaart? Bij LionCards draaien we onze poot er niet voor om. 

Juweeltje van een pas Naast deze zilveren en gouden uitvoering hebben we nog een juweeltje in ons assortiment: de metallic pas met zogenaamde 'embossing'. Bij deze kaarten leggen we een dun reliëf laagje op de pas in een stijlvol, haast kunstzinnig patroon. Zo oogt de pas of het visitekaartje niet alleen waanzinnig, maar voelt zo ook!

De kaarten van bankpasformaat worden door LionCards eveneens met zeefdruktechniek bedrukt. Ook bij de embossing-uitvoering is het mogelijk om een afbeelding of logo als uitsparing in de kaart op te nemen.

Al binnen 10 dagen op de mat Sterker nog: wij doen niets liever dan u te helpen en ondersteunen bij het realiseren van een op maat gemaakt ontwerp. Aarzel vooral niet om onze jarenlange ervaring in te schakelen als u uw idee wilt omzetten in werkelijkheid. Voor alle pasjes met een metallic look die wij bedrukken, hanteren we een levertijd van tien werkdagen. Neem bij meer spoed even contact met ons op. 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen, leuke winacties en inspirerende blogartikelen.

Inschrijven nieuwsbrief