Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

U kúnt ervoor kiezen om uw pvc pasje of visitekaartje zelf te maken of een dertien in een dozijnsjabloon te gebruiken van online websites. Echter, een ondernemer met een duidelijke visie, een hart voor de zaak en de uitstraling richting klanten belangrijk vindt, zal kiezen om zijn ontwerp te laten maken bij een specialist.

Wij helpen u graag met het ondersteunen van uw ontwerp. Kleine aanpassingen of een gehele opmaak. Ons team bestaat uit enthousiaste en ervaren ontwerpers, die met uw wensen wel raad weten.

Het opmaken van een pvc pasje of plastic visitekaartje lijkt makkelijk, maar er komt meer bij kijken. Voordat we aan de slag gaan nemen we eerst goed door wat de wensen zijn. Een belangrijke vraag: wat wilt u uitstralen? We vragen alle info (beeld en tekst) zodat we een begin kunnen maken. Een controle PDF wordt daarna gemaild.  Als er nog wijzigingen zijn dan zullen we dit uitvoeren. Vervolgens nemen we u order in productie. De order wordt daarna volgens afspraak op tijd geleverd.

Wie krijgt de opdracht?

Stel maar eens voor: u heeft van twee wegdesigners een visitekaartje ontvangen inzake een website laten maken. In uw ene hand heeft u een visitekaartje dat in vijf minuten lijkt te zijn ontworpen en in uw andere hand heeft u een stijlvol, kleurrijk vormgegeven visitekaartje of pvc pasje wat direct uitnodigt. Welke webdesigner laat een beter indruk achter en maakt meer kans op de opdracht?

 

 

Vragen?

Heb je een vraag over plastic passen? Wij helpen je graag verder. Stuur een e-mail naar info@lioncards.nl of bel ons:

026 202 01 11

Sample pakket

Laat ons u overtuigen van onze topkwaliteit. Vraag vandaag nog je sample pakket aan, zodat je de kwaliteit van onze producten kunt bekijken en voelen. Alle eigenschappen van onze kunststof passen en alle afwerkmogelijkheden in één oogopslag.

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen, leuke winacties en inspirerende blogartikelen.

Inschrijven nieuwsbrief