Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Lioncards: Koning der pasjes
Bent u op jacht naar fraaie plastic pasjes of stoere transparante visitekaartjes? Of houten exemplaren misschien? Aarzel niet langer en laat Lioncards uw digitaal of offset drukwerk verzorgen. Sinds jaar en dag zijn wij helemaal thuis in de jungle der pasjes. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar daarvoor zien veel klanten door de bomen het bos niet meer. Wij helpen dan graag weer op weg.

Scherpe prijzen
Al jarenlang leveren wij vrijwel alle denkbare pasjes snel, zorgeloos en uiteraard tegen de laagste prijs. Dankzij de mond-tot-mond-reclame van tevreden klanten, blijft die kring zich uitbreiden. Contente afnemers bevelen roemen ons meestal vanwege onze dienstverlening, service, flexibiliteit. En natuurlijk vooral de kwaliteit van onze producten. Daar zijn we blij mee, want dat is precies wat we u graag leveren.

Nooit leeuwen op de weg
Het is voor ons vanzelfsprekend om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken. We leveren snel. Dat komt doordat we werken met vaste aantallen, minimum oplages en vaste levertijden. Wij zijn ons bedrijf begonnen met drie specialisten die allemaal graag denken in mogelijkheden en oplossingen. Leeuwen op de weg? Die zien we bij LionCards niet zo snel. Beren trouwens ook niet. Dus bel ons dus gerust met al uw wensen en ideeën. 

Trots streeft LionCards naar verbetering
Pasjes laten maken? Bij LionCards is alleen de hoogste kwaliteit goed genoeg. Door met een frisse, kritische blik naar ons bedrijf te kijken, leggen wij de lat iedere dag weer een beetje hoger. Dat trotse streven naar verbetering doet zowel resellers als klanten kiezen voor LionCards.

Grommend goede service
Goede service begint al bij ons eerste contact. Onze medewerkers nemen alle tijd om uw bestanden te controleren en indien nodig aan te passen. In overleg natuurlijk. Daarna ontvangt u zo snel mogelijk de PDF-proefdrukken ter controle. Na uw goedkeuring, nemen wij de passen in productie. Dankzij het gebruik van de nieuwste technologieën, gaat dat snel en efficiënt. Wij beschikken onder andere over UV-printtechnologie en werken met de meest moderne machines om vrijwel alle denkbare kaarten en pasjes te laten maken. Ontdek het zelf!

Vragen?

Heb je een vraag over plastic passen? Wij helpen je graag verder. Stuur een e-mail naar info@lioncards.nl of bel ons:

026 202 01 11

Sample pakket

Laat ons u overtuigen van onze topkwaliteit. Vraag vandaag nog je sample pakket aan, zodat je de kwaliteit van onze producten kunt bekijken en voelen. Alle eigenschappen van onze kunststof passen en alle afwerkmogelijkheden in één oogopslag.

Aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen, leuke winacties en inspirerende blogartikelen.

Inschrijven nieuwsbrief