Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Passen Digitaal

Toegangskaarten, ledenpassen, betaalkaarten: PVC passen zijn voor duizend-en-één toepassingen te gebruiken. En er zijn ook nog eens allerlei verschillende soorten. Zo kunnen we PVC-passen op allerlei manieren drukken. Ook digitaal, waarbij de print op de pas ligt. Digitale PVC-passen zijn snel klaar en voordeliger dan de offset-variant. 

Offset of digitaal PVC passen staan bekend om hun hoge duurzaamheid. Ze gaan jaren mee totdat ze aan vervanging toe zijn. De sterkte van het materiaal heeft daarmee te maken, maar ook de manier van drukken. Onze meeste plastic pasjes drukken wij offset, wat inhoudt dat de prints worden gedrukt en de pas wordt gelamineerd, waardoor de print als het ware in de pas ligt opgesloten. Maar ook digitaal drukwerk is mogelijk. De print komt dan op de pas te liggen.

Snel & voordelig U kunt bij ons PVC passen bestellen vanaf 250 stuks. De levertijd is standaard twee tot drie werkdagen bij digitaal drukken. Net als de offset gedrukte passen hebben zij de standaardafmeting van een bankpas en is qua design alles mogelijk. Neem gerust contact met ons op om wensen en mogelijkheden te bespreken. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen, leuke winacties en inspirerende blogartikelen.

Inschrijven nieuwsbrief