Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Plastic Passen

Handzaam, voordelig en voor wel duizend doeleinden te gebruiken: dat zijn de plastic passen van LionCards. Wij helpen u graag met een prachtige vormgeving en alle extra functionaliteiten die u nodig heeft. Bijvoorbeeld een nummering voor ledenpassen, een geïntegreerde QR-code met een koppeling naar uw website of een scanbare barcode voor klantenkaarten. Zo heeft u alles in één keer voor elkaar.

U vraagt, wij drukken Al onze plastic pasjes worden offset gedrukt en hebben het formaat van een bankpas (85,6 x 54 mm). De kaarten worden dubbelzijdig, glanzend gelamineerd en afgewerkt met ronde hoeken. Natuurlijk is het mogelijk om de plastic cards volledig te personaliseren en een uniek design te geven, bijvoorbeeld met een eigen foto. Dat is bijvoorbeeld handig voor sportclubs of andere verenigingen die een ledenpas uitgeven. Als u dat wilt, voegen we er ook een uniek lidmaatschapsnummer aan toe.

Van cadeaucard tot personeelspas Onze plastic pasjes zijn ook zeer geschikt als spaar-, cadeau of giftcard. Een mooie manier om klanten aan uw bedrijf of winkel te binden via een loyaliteitsprogramma. U kunt bij LionCards ook plastic kaarten drukken als personeelspas of perskaart. Bent u ondernemer in de toerismebranche? Wij drukken de plastic pasjes tot chique hotelkaarten.

Blijf onder de aandacht Kortom, vrijwel al uw wensen zetten wij om in werkelijkheid. Wilt u een gaatje in de pas om hem aan een sleutelbos te bevestigen? Wij regelen het! We hebben het nog niet eens gehad over de mogelijkheid om plastic kaarten in te zetten ter promotie. Bijvoorbeeld door er een jaarkalender of voetbalagenda op te drukken met uw bedrijfslogo. Zo blijft uw bedrijf onder de aandacht bij klanten aan wie u de passen uitdeelt. Ook origineel: een opvallend en uniek plastic visitekaartje!

Deel al snel uw plastic pasjes uit LionCards verzorgt dankzij jarenlange ervaring snel, vakkundig en voordelig uw plastic pasjes. U kunt ze bij ons al bestellen vanaf 250 stuks. Standaard bedraagt de levertijd van acht werkdagen, maar tegen een kleine meerprijs is een productietijd van drie dagen mogelijk. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken, onze specialisten denken graag met u mee welke pas het beste bij u past.   

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen, leuke winacties en inspirerende blogartikelen.

Inschrijven nieuwsbrief