Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

PVC op Maat

LionCards is de absolute specialist in Nederland als het gaat om pvc pasjes op maat. En daarop zijn we zo trots als een leeuw. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat nodig is om pvc pasjes te drukken. En… welke oneindige mogelijkheden dit prachtige plastic kaartje van bankpasformaat allemaal te bieden heeft.

 

 


Niet gevonden wat je zocht?

Wij leveren ook plastic passen/kaarten op maat!


Contact

Hulp nodig bij het ontwerp?

Heb je hulp nodig bij het maken van een ontwerp?


Opmaak nodig?

Dol op pvcU mag best weten: wij zijn dol op pvc pasjes. En zeker de pasjes op maat. Ze zijn voor zoveel toepassingen te gebruiken, dat we niet weten waar we moeten beginnen om alles op te sommen. Pvc-pasjes bedrukken is mogelijk, maar u kunt er ook data in opslaan via een chip of magneetstrip. De pvc-kaartjes zijn te gebruiken als toegangspas, ledenpas, spaarkaart of onderscheidende visitekaartjes.

Slim, slimmer, slimstBij LionCards leveren we pvc-pasjes op maat voor alle gewenste en denkbare toepassingen. Bijvoorbeeld helemaal blanco of in speciale vormen. Maar we hebben ze ook met slimme toepassingen die verwerkt zitten in dat kleine stukje plastic van amper 0,76 millimeter dikte zoals de contactloze RFID tags, waardoor de pas niet meer fysiek op de scanner gelegd hoeft te worden. U kent die techniek waarschijnlijk wel van het contactloos betalen met uw pinpas of OV-chipcard. Deze innovatieve techniek is nu ook als bedrijfsoplossing beschikbaar. Tenslotte heeft LionCards ook pvc pasjes op maat met een HICO magneetstrip.

Verbluffend ontwerp met pvc op maatHet oog wil natuurlijk ook wat: juist daarom hebben we een breed scala aan mogelijkheden als het gaat om bedrukking van pvc-pasjes. Geef uw visitekaartje een luxueze uitstraling met de metallic look, waarbij onze zeefdrukmachines zilver of goud in het plastic verwerken. We maken ook uitsparingen in het pvc, bijvoorbeeld in de vorm van uw logo of het product dat u verkoopt. Of deel het plastic pasje in drie eenvoudig breekbare delen, onze Tricard met uniek nummer of barcode.

Doe klanten en relaties versteld staanGeen uitdaging is ons te groot als het gaat om pvc pasjes drukken. LionCards zet graag haar tanden erin. Voor ons telt maar één ding: dat u meer dan tevreden bent wanneer u de plastic pvc-kaarten in handen hebt. Zodat uw klanten en relaties versteld zullen staan.

Ook pvc-pasjes bedrukken?Snel en voordelig pvc-pasjes bedrukken, helemaal naar uw eigen wensen? Bij LionCards kan vrijwel alles. Bovendien zijn scherpe prijzen, snelle levertijden en topkwaliteit voor ons simpelweg vanzelfsprekend. Profiteer mee!

Copyright © Lioncards 2014 - 2018

Algemene Voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Colofon

Realisatie door Pixel Creation