Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

RFID Passen

Bent u op zoek naar een slimme kaart die met een chip informatie kan uitwisselen? Vergelijkbaar met een OV-chipcard, toegangskaarten van hotelkamers of uw skipas tijdens de wintersport? LionCards is specialist op het gebied van deze zogenaamde ‘Radio Frequency Information’ kaarten. Of makkelijker gezegd: RFID kaarten. 

Dag portier, hallo pasje RFID kaarten – ook wel MIFARE® kaarten genoemd – kunnen informatie opslaan op microchips. Die worden verwerkt in plastic kaarten van bankpasformaat. Met speciale RFID-tags kan vervolgens de informatie op iedere specifieke kaart worden gelezen. Zo krijgt een bezoeker met de juiste rechten toegang en houdt u ongewenste gasten zonder portier of beveiliging eenvoudig buiten de deur. Ideaal als toegangspassen voor uw personeelsleden of voor andere doeleinden.

Slimme plastic pasjes RFID kaarten worden op grote schaal gebruikt voor onder andere voetbalwedstrijden, evenementen, beurzen, in scholen, kantines of op kantoor. Ook veel parkeerterreinen maken gebruik van deze slimme plastic pasjes. En laten we de leensystemen in bibliotheken en audiotours van veel musea niet vergeten. U hoort het al: de mogelijkheden zijn haast eindeloos. En doordat RFID-tags op afstand worden herkend (gebruikers hoeven de passen niet in een automaat te stoppen maar ze alleen in de buurt te houden), blijft slijtage beperkt en gaan RFID kaarten lekker lang mee. 

RFID kaarten voordelig via LionCards Ook uw bedrijf kan profiteren van de vele mogelijkheden die MIFARE® kaarten bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u erover nadenkt. Met onze ruime ervaring met deze slimme informatiedragers, helpen wij u graag om de RFID kaart handig in te zetten. Natuurlijk vertellen we ook graag alles wat u wilt weten over de veiligheid van dit systeem.

LionCards biedt twee soorten RFID kaarten aan, die offset worden gedrukt en voorzien van dubbelzijdig glans-gelamineerde beschermfolie. U heeft al 500 blanco RFID kaarten voor slechts EUR 328,80. Binnen 7 dagen op de mat.     

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen, leuke winacties en inspirerende blogartikelen.

Inschrijven nieuwsbrief