Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Transparant

Transparante visitekaartjes van onkreukbare kwaliteit Bij een aangename kennismaking met een nieuwe klant, contact of relatie past een visitekaartje waarmee u zich onderscheidt en opvalt. De transparante visitekaartjes van LionCards zijn stijlvol, modern en elegant. Ze stralen professionaliteit en kwaliteit uit.

Frosted, mat of helder Transparante visitekaartjes laat u bij LionCards helemaal naar uw wens opmaken. U bepaalt bijvoorbeeld zelf of u de visitekaartjes rechte of afgeronde hoeken wilt geven. En wat te denken van een frosted, heldere of mat-uitstraling? LionCards drukt de transparante visitekaartjes standaard enkelzijdig in full colour. Desgewenst voegen wij er wit als extra kleur voor u aan toe. Resultaat: super-de-luxe visitekaartjes die nooit kreuken, vlekken of scheuren.  

Val op met transparante visitekaartjes LionCards is specialist als het gaat om het hoogwaardig drukken van unieke visitekaartjes. Het voordeel van transparante visitekaartjes is dat de kleuren van uw ontwerp een stuk helderder overkomen dan op papier of karton. Zo vallen uw gegevens, boodschap of logo nog meer op. Belangrijk, want uiteindelijk betaalt u de visitekaartjes om een blijvende indruk achter te laten bij uw prospects.

Slimme printers en handige specialisten De transparante visitekaartjes die u bij ons bestelt, zijn gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Toch biedt LionCards ze aan tegen een zeer scherp tarief. U heeft al 50 transparante visitekaartjes voor slechts 49 euro. En dat binnen vijf werkdagen. Dat kunnen wij doen dankzij geavanceerde cardprinters en de inzet van handige specialisten die jarenlange ervaring hebben met vormgeving van passen en visitekaartjes. Heeft u vragen hulp nodig? Benut  dan vooral onze expertise. We zetten graag onze tanden in uw vraag.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen, leuke winacties en inspirerende blogartikelen.

Inschrijven nieuwsbrief