Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Tricards

LionCards is niet alleen specialist op het gebied van vrijwel elk denkbare bedrukking van plastic pasjes. We printen ook deelbare pasjes of bijzondere visitekaartjes in een speciale vorm. Een hovenier met een visitekaartje in de vorm van een boom, een wijnspeciaalzaak in flesvorm of een autobedrijf met visitekaartjes uitgesneden als fraaie bolide: u kunt het zo gek niet bedenken of LionCards maakt het voor u.

Perforeren, nummers of barcodes Special shapes… zo noemen we onze bijzondere visitekaartjes en pasjes. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rond visitekaartje? Of onze Tricard: pvc-passen die eenvoudig in drieën te breken zijn? Ook qua toepassing kan vrijwel alles. Door een gaatje te boren, kan bijvoorbeeld een mini-pasje gemakkelijk worden bevestigd aan een sleutelbos of keycord. Ook kunnen we er een unieke barcode op drukken, of juist een onderscheidend nummer in wit of zwart. Zo kunt u iedere pasgebruiker eigen toegangsrechten geven voor beurzen, evenementen of toegangsdeuren.

Breekbaar, maar toch sterk Bijvoorbeeld de kleine Tricard biedt kansen als loyaliteitspasje. Uw klanten nemen hem eenvoudig mee om korting te krijgen of spaarpunten op te bouwen bij hun volgende aankoop. Zo is het een waardevol instrument als het gaat om klantenbinding. In één Tricard (bankpasformaat van 85,6 x 55mm) zitten drie breekbare passen verwerkt. Voor gebruik breekt u ze gemakkelijk los van elkaar, maar het hoogwaardige pvc plastic zorgt er wel voor dat de losse delen toch robuust en duurzaam zijn. De Tricards, glans gelamineerd en voorzien van ronde hoeken, kunnen in ieder ontwerp worden gedrukt. Ook pasjes printen in bijzondere vormen?

Bijzondere visitekaartjes en pasjes printen Naast de Tricards kunnen we ook pasjes printen in special shapes die uitermate geschikt zijn als bijzonder visitekaartje. Wat uw vakgebied en wensen ook zijn: niets is ons te gek. Neem gerust contact op met onze medewerkers: ze denken graag met u mee en assisteren u vrijblijvend bij een adembenemend ontwerp. Ter info: de levertijd voor onze pasjes in bijzondere vormen is ongeveer 9 werkdagen, met een minimale oplage van 250 stuks.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen, leuke winacties en inspirerende blogartikelen.

Inschrijven nieuwsbrief