Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

XL Passen

Organiseert u een evenement?

XL Passen

Badges voor evenementenOrganiseert u een evenement? Een festival of misschien juist wel een bedrijfsevenement? Dan weet u vast al dat alles valt of staat met de medewerkers. Een eerste stap is dan ook zorgen dat zij goed herkenbaar zijn. Zo vormen ze een duidelijk aanspreekpunt voor het publiek/ de bezoekers. Tijd voor duidelijk leesbare badges dus.

HerkenbaarheidBadges komen in allerlei soorten en maten. Standaard of het festival formaat A6. Afhankelijk van het type evenement kunt u kiezen wat het best bij u past. Verder is de lay-out maatwerk. Hoe groot moeten namen en functies worden vermeld? Zijn er bepaalde bedrijfskleuren of een logo? Alles is mogelijk. Wij leveren badges in grote, maar ook in kleine oplages.

AccessoiresEen badge is geen badge zonder bijbehorende accessoires. De meest gebruikte accessoire is wel een keycord of lanyard. Makkelijk in het gebruik en de badge is duidelijk zichtbaar en leesbaar voor het publiek. Ook een keycord is verkrijgbaar in allerlei varianten. Zo kunt kiezen voor een keycord dat bij uw bedrijfskleur past.

Snel aan de slagMet onze jarenlange ervaring leveren wij badges standaard binnen 8 werkdagen. We hebben de juiste apparatuur om op hoge kwaliteit af te drukken. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Vragen?

Heb je een vraag over plastic passen? Wij helpen je graag verder. Stuur een e-mail naar info@lioncards.nl of bel ons:

026 202 01 11


Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen, leuke winacties en inspirerende blogartikelen.

Inschrijven nieuwsbrief