Giftverpakking

Giftverpakking voor cadeaukaart

Een vaas, boek of fles wijn. Soms is een cadeau-idee zo makkelijk nog niet. Gelukkig bieden steeds meer winkels een cadeaukaart zodat de ontvanger het geld naar eigen inzicht kan besteden. En wat is er nog feestelijker dan een giftkaart? Juist, een giftkaart in een giftverpakking. Voor dit totaalpakket bent u bij ons aan het juiste adres.

Een feestelijke pas

PVC-passen zijn er in alle vormen en maten. Zo kunnen ze ook volledig naar uw wens op maat gemaakt worden. Bij een cadeaukaart kunt u kiezen of u met vaste bedragen wilt werken. Een vast bedrag kan duidelijk leesbaar op de kaart gedrukt worden. Bij flexibele bedragen leveren we PVC-passen met een schrijfvlak. Zo kunt u het te besteden bedrag op een later moment invullen.

Een gift op maat

Als extra service bij de cadeaukaarten bieden wij nu ook giftverpakkingen. Deze maken de kaart nog feestelijker om te geven. Deze giftverpakkingen worden op maat gemaakt, aan de hand van uw aanvraag. Wist u dat de kans groot is dat iemand met een cadeaukaart nog extra aankoopt in uw winkel? Een goede reden om te zorgen voor een aantrekkelijke kaart in een evenzo feestelijke verpakking.