Over ons

Specialist in plastic pasjes

Bent u op jacht naar mooie pvc pasjes of visitekaartjes? Aarzel dan niet langer en laat ons doen waar we goed in zijn. Bij Lioncards focussen we ons volledig op het ontwerpen en bedrukken van pvc pasjes en visitekaartjes en dat merkt u terug in de prijs en kwaliteit. We kiezen voor offset drukken voor de hoogste kwaliteit en drukken de pasjes zelf zodat we de beste prijs kunnen bieden. Wilt u graag eens gebruik maken van onze kennis van pvc pasjes? Bel of mail ons gerust!

De beste pasjes tegen de laagste prijs

Omdat we de pasjes zelf drukken kunnen we vrijwel alle denkbare pasjes snel leveren tegen de laagste prijs. En uiteraard laten we dat niet ten koste gaan van de kwaliteit. Doordat we ons volledig richten op het bedrukken van pvc pasjes en visitekaartjes zijn we dagelijks bezig met het verbeteren van dit drukproces. We zijn een klein team van specialisten met passie voor ons product en dat merk je als klant direct terug. Onze klanten blijven daarom ook keer op keer bij ons terugkomen en bevelen ons weer aan bij anderen. Zo kunnen wij ons focussen op het bedrukken van jouw pvc pasjes en kunnen we de prijs-/kwaliteit verhouding leveren die jullie van ons gewend zijn. En iedere dag leggen we de lat voor onszelf weer iets hoger!

We zien geen leeuwen op de weg

Plaatst u bij ons een bestelling, dan zien we geen leeuwen op de weg. En ook geen beren. Vrijwel alles is mogelijk en we doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te leveren. Dit lukt ons doordat we werken met vaste aantallen, minimum oplages en vaste levertijden. Onze specialisten denken niet in problemen maar in mogelijkheden en oplossingen. Weet u niet precies wat u moet bestellen of wilt u weten wat voor u de beste optie is? Wij denken graag eens met u mee! Samen bedenken we altijd de best passende oplossing. Dus bel ons gerust met al uw wensen en ideeën.

Grommend goede service

Goede service begint al bij ons eerste contact. Onze medewerkers nemen alle tijd om uw bestanden te controleren en indien nodig aan te passen. In overleg natuurlijk. Daarna ontvangt u zo snel mogelijk de PDF-proefdrukken ter controle. Na uw goedkeuring, nemen wij de passen in productie. Dankzij het gebruik van de nieuwste technologieën, gaat dat snel en efficiënt. Wij beschikken onder andere over UV-printtechnologie en werken met de meest moderne machines om vrijwel alle denkbare kaarten en pasjes te laten maken. Ontdek het zelf!

PVC pasjes in alle soorten en maten

Ben jij op zoek naar pvc pasjes of visitekaartjes? Wij kunnen alle denkbare pasjes voor u drukken. Een ledenpas, betaalpas, toegangspas, een cadeaukaart, een kortingspas, bankpasjes, naambadges, transparante pasjes, luxe visitekaartjes; het houdt niet op. Pasjes met barcodes, Spot UV, hot-foil of kraslagen, alles kan! Door te kiezen voor pvc pasjes van topkwaliteit maakt u een professionele indruk en daarnaast worden plastic pasjes en visitekaartjes ook erg goed bewaard. Wilt u advies over welke optie het beste bij uw situatie past, laat het ons weten.

Vragen?

Heeft u een vraag over plastic passen? Wij helpen u graag verder. Stuur een e-mail naar info@lioncards.nl of bel ons:

026 20 20 111

Sample aanvragen

Grote of kleine aantallen. Wij streven samen met onze klanten naar de hoogste kwaliteit.

Direct aanvragen
Maak gebruik van onze productkennis

Maak gebruik van onze productkennis

Wij helpen u hierbij graag van ontwerp tot druk.

Advies nodig? 026 20 20 111