Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Plastic Visitekaartjes

Om een goede indruk achter te laten bij een potentiële klant of relatie, wilt u iets in handen hebben waarmee u op het netvlies blijft hangen. Iets origineels, onderscheidends… Plastic visitekaartjes zijn daarvoor een mooi middel. Net even anders dan anders en de mogelijkheden qua vormgeving zijn eindeloos. Bij Lioncards kunt u terecht voor de grafische vormgeving en het drukwerk.

 

Transparant of juist mat Uw plastic visitekaartjes worden gedrukt op zogenaamd bankpas-formaat (85,6 x 54 mm). Ze worden standaard dubbelzijdig glans-gelamineerd en krijgen daardoor een beschermfolie die de visitekaartjes extreem lang mooi houdt. Natuurlijk zijn er allerlei manieren om de visitekaarten te drukken. Zo kunt u ook kiezen voor een print op transparant plastic, plastic visitekaartjes een prachtige matte laag of een kaart met een extra glanzende laag Spot-UV; heel populair op het moment.

Te mooi om weg te gooien U hoeft zich trouwens geen zorgen te maken over milieuvervuiling. Onze plastic visitekaartjes zijn hartstikke duurzaam en worden gemaakt van ECO kunststof van gerecycled PVC. Naast het opvallende en milieuvriendelijke karakter, hebben de plastic visitekaartjes ook een praktisch voordeel ten opzichte van hun kartonnen broertje. PVC visitekaartjes kreuken niet, worden vaker bewaard door uw relaties en blijven veel langer sprankelend van kleur. Onze hoogwaardige offset druktechnologie zorgt ervoor dat de visitekaarten zeer gedetailleerd worden bedrukt. Té mooi om weg te gooien.

Ook voor kleine bedrijven betaalbaar Ondanks de vele voordelen van plastic visitekaartjes, blijven ze betaalbaar. U bestelt ze bij LionCards dubbelzijdig bedrukt al vanaf 60 euro voor 50 stuks. Enkelzijdige cards zijn er al vanaf 49 euro per 50 stuks. Op die manier is het ook voor kleine bedrijven leuk en haalbaar om voor plastic visitekaartjes te kiezen. Voor alle uitvoeringen geldt: hoe meer u er bestelt, hoe voordeliger wij ze leveren. Onze levertijd bedraagt gemiddeld zes werkdagen. Neem even contact met ons op als u ze sneller nodig heeft. 

Copyright © Lioncards 2014 - 2018

Algemene Voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Colofon

Realisatie door Pixel Creation